Az Uncharted 3: Drake's Deception novemberben jelenik meg, ezzel trilógiává bővítve a remek sorozatot. Ha azonban azt hittétek, hogy ezzel véget érnek Nathan Drake kalandjai, szerencsére tévedtetek. A játék készítéséért felelős Justin Richmond az EDGE-nek adott interjújában beszélt egy esetleges negyedik felvonásról.

"A filmeknél állandóan ez van, rebootolják, amit tíz éve láttál. Te meg azt mondod: »Hű, ezt mát láttam valahol!«. A Pókember például nevetséges. Olyasmi ez, amivel mindig vigyázni kell, mert mindig ott van a kísértés, hogy újra feltaláld magad. A legjobb azonban, hogy mi úgy érezzük, Drake-kel még nem végeztünk. Még mindig van egy csomó dolog, amit nem csináltunk meg, és előttünk áll egy csomó technikai akadály, melyeket egyelőre nem ugrottunk át. Pedig mi még sok dolgot be akarunk mutatni a játékmenetben... Komoly hagyaték az, mit Drake ránk hagyott, és szerintünk ezt minden játékosnak meg kellene tapasztalnia."

Azaz valószínű, hogy lesz Uncharted 4 is, ami még igyekszik majd nem reboot lenni, noha az sem teljesen kizárt, hogy valami hasonló is elkészül valamikor. Reméljük, hogy a Naughty tudja mit csinál, és nem passzolja le a sorozatot valaki másnak, mint tette azt a kiváló Crash Bandicoottal...