Kedves magyar King Arthur II vásárlók!

Többen is írtatok nekünk a King Arthur II magyar verziójával kapcsolatban, hogy mikor készül el hozzá a magyar fordítás, és egyáltalán lesz-e ilyen. Tudomásunkra jutott az is, hogy nemcsak minket kerestetek meg a kérdéssel, hanem a játék magyar forgalmazóját, a CNG.HU-t is. Sajnos ezekre a kérdésekre sem mi, a fejlesztők, sem a magyar forgalmazó nem tud biztos választ adni, mert lokalizációs kérdésekben a játék kiadója, a Paradox Interactive az illetékes.

Mivel mi angol verzióra kaptunk megrendelést a kiadótól, így a játék azonnal angolul íródott és sosem készült magyar verzió. A magyar fordítást nem mi készítjük, sőt, nincs is jogunk magyarul bármit a játékhoz megjelentetni, ugyanis minden jog a kiadónál van. Egy dolgunk lenne vele, beépíteni a játékba, amint elkészül. A baj az, hogy mind a mai napig magyar fordítás nem készült, így beépíteni sem tudtuk. Hogy lesz-e magyar fordítás egyáltalán, és ha igen, mikor, arról a Paradox Support Centerén keresztül lehet érdeklődni itt: https://paradox.zendesk.com/home

Mi is tudjuk, hogy sokaknak (teljesen jogosan) csalódást okoz a magyar nyelv hiánya, de ebben a kérdésben mi, mint fejlesztők sajnos nem tudunk mit tenni, a kiadót kell zaklatni ezzel kapcsolatban. Hasonló a helyzet a forgalmazó oldaláról is, ők is a kiadótól várják a probléma megoldását.

Viszont annak érdekében, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsünk titeket, szívesen felajánljuk mindenkinek, aki megtisztelt minket a bizalmával és megvásárolta a King Arthur II dobozos magyar verzióját, hogy a vásárlás igazolása ellenében ingyen és bérmentve kap tőlünk egy steames verziót a The Incredible Adventures of Van Helsing nevű játékunkból, amint az megjelenik, előre láthatólag idén év végén vagy jövő év elején. Az ilyen irányú kérelmeket kérlek küldjétek a neocore@neocoregames.com címre a Steam felhasználónevetekkel együtt (amin a King Arthur II magyar verziója aktiválásra került).

A hazai forgalmazó felajánlása pedig választható: vagy egy magyar feliratos Fallout III PC-s játék, vagy egy magyar feliratos Civilization IV: Colonization PC-s játék. (Kapcsolatfelvétel: support@cnghungary.hu e-mail címen, vagy a +36-1-225-7365 telefonszámon)

Facebook: http://www.facebook.com/VanHelsingTheGame
Twitter: https://twitter.com/VanHelsingGame
DevBlog: http://devblog.neocoregames.com/
Honlap: http://www.vanhelsingthegame.com/

Üdv,
A NeocoreGames Csapata / A CNG.HU csapataKing Arthur II videoteszt