Az év első felének talán legjobban várt játéka a francia DONTNOD Entertainment csapat berkeiben készülő Remember Me, mely kis késés után, de hamarosan a boltokba kerül. Hacsak nem jön közbe valami, akkor június 7-én fejest ugorhatunk a jövőt bemutató akciójátékba, melyben Neo-Párizst, s annak furcsa, veszélyes világát ismerhetjük meg.

A történet szerint 2084-ben járunk, ebben a jövőben pedig az emlékek a legfontosabb értékek; ezek megszerzésére és módosítására szakemberek, igazi mestertolvajok tűntek fel a színen, akik megbízóik kérésére attól sem riadnak vissza, hogy embert öljenek. Ilyen nem szokványos besurranó Nilin is, a játék főszereplője -- legalábbis volt, míg nem törölték minden emlékét. A Remember Me-ben elsődleges feladatunk, hogy az emlékek megosztását lehetővé tevő cég ellen küzdő aktivisták segítségével kiderítsük, miért nullázták le az agyunkat, de ahhoz, hogy utánajárhassunk az igazságnak, újra el kell sajátítanunk az emlékek manipulálásának mesterségét. Az alábbi fejlesztői videóban láthatjuk, hogy a Remember Me-ben milyen használati módjai vannak ezeknek az emlékeknek.

Remember Me -- Megjelenés: 2013. június 7. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 9 GB