• Új vezetője van a Riot Games-nek
  • Angela Roseboro a Dropbox tól igazolt
  • Feladata a diverzitás kiterjesztése lesz a cégen belül

Tavaly augusztus végén mi is beszámoltunk a Riot Games amerikai központjában lévő mérgező munkahelyi légkörről, A fejlesztők akkor ígéretet tettek, hogy javítanak az állapotokon, ennek a folyamatnak az első lépését most megtették. A cég vezetője lett Angela Roseboro, aki korábban a Dropboxnál töltött be fontos pozíciót, a Riot Games-nél pedig azzal fog foglalkozni, hogy egy sokkal befogadóbb vállalati kultúrát teremtsen meg, nemcsak a mindennapi működésben, de már az új munkatársak felvételi folyamatánál is. 

"Az elmúlt időben találkoztam jó néhány Riot alkalmazottal, akik szenvedélyesen szeretnének megteremteni egy olyan munkahelyi légkört, amiben mindenki jól érzi magát. Megfogott ennek a munkahelynek a lelke, a szíve és nagy örömmel csatlakozom hozzájuk ezen az úton. Nagyon várom, hogy elkezdhessem a munkám, hogy egy olyan kultúrát teremtsek meg, ami figyelembe veszi minden Rioter személyiségét, egyediségét, és amelyben mindenki azt érezheti, hogy részese a közösségnek." -- írta Angela a közleményében.

A Riot Games a botrány óta frissítette a vállalati politikáját, külsős konzultánsokat vett fel, fejlesztette a kiválasztási, a tréning és az oktatási módszereit, illetve elküldött jó néhány alkalmazottat is, legyen az akár sima fejlesztő vagy magasabb szinten lévő alkalmazott.

A Riot Games részéről Emily Winkle üdvözölte Angela Roseboro céghez való csatlakozását, és elmondta, hosszú ideig keresték a megfelelő személyt, aki pozitív erőként fogja hajtani az alkalmazottakat egy megértőbb, befogadóbb légkör megteremtésének irányába.

 angela-roseboro.jpg