• Bemutatkozott a Samsung 2021-es TV portfóliója
  • Benne a felsőkategóriás Neo QLED televíziókkal és a megújuló Lifestyle családdal
  • A gyártó pedig egyben azt is jelezte, hogy innentől jobban figyelnek a környezetre

Noha még alig kezdődött el az év, a Samsung máris előrukkolt pár bejelentéssel, a koreai gyártó nemrég ugyanis leleplezte 2021-es TV portfólióját. Az újdonságok közül egyértelműen a Neo QLED technológia viszi a prímet, mely a 4K-s és 8K-s kijelzők képminőségét javítja jelentősen Quantum Matrix Technológiájával, emellett pedig egy sor új funkcióval támogatja például az otthoni edzést vagy a 32:9-es képarányon történő játékot.

micro-ledlifestyle-4.jpg

Érkeznek továbbá a MicroLED technológiával felszerelt TV-k is, 110-, és 99 colos valamint kisebb kivitelben, melyek a 24 millió, egyedileg irányított LED-üknek hála lenyűgöző képminőséget biztosítanak, amit a beépített Majestic Sound hangrendszer tesz teljessé. Megújul továbbá a Lifestyle TV család is, melynek nagy kedvence, a The Frame, innentől kezdve még vékonyabb lesz, ráadásul öt új színvariánsban is elérhetjük majd.

Mindez azonban nem minden, a Samsung ugyanis a jövőben a környezetre is igyekszik majd jobban odafigyelni, így például fenntartható és újrahasznosító csomagolással és napelemes, akár lámpafénnyel is tölthető távirányítóval is jelentkeznek 2021-ben.

neo-qled2.jpg