• Idén is megtartja a Sega a Make War Not Love eseményt
  • A csapatok DLC-ket és Sega Mega Drive klasszikusokat nyerhetnek

A Sega miként tavaly, úgy idén is inkább háborúzna Valentin nap alkalmából, és ebben a kiadó szárnyai alatt tevékenykedő Creative Assembly, Relic Entertainment, és Amplitude Studios fejlesztői is közreműködnek. A három stúdió négy játékának (Dawn of War 2, Company of Heroes 2, Total War: Warhammer, Endless Legend) közössége mérheti össze erejét különféle feladatokban, melyeknek során pontokat gyűjthetnek és a végső győztes különleges tartalommal gazdagszik majd.

Az első kihívásra regisztráció után, stílszerűen február 14-én szavazhatunk, melynek során eldönthetjük, mely játékban mérkőzzenek meg egy Sega bajnokkal a közösségek menedzserei. A kihívások sora február 16-án kezdődik, és a következőképpen alakulnak: 

  • Február 16 - a már említett szavazás után a közösségi menedzserek megmérkőznek a választott játék bajnokával, a győztes csapat tagjai a szerzett pontok mellé pedig a Company of Heroes 2: Southern Fronts DLC-t és egy Sega Mega Drive klasszikust is hazavihetnek.
  • Február 17: „Art Attack”- a játékosok a Sega Facebook oldalán vagy a promóció weboldalán kell, hogy megosszanak saját alkotásokat, a legjobbak csapatai a Dawn of War 2: Ultramarines faction packet és egy Sega Mega Drive klasszikust vághatnak zsebre.
  • Február 18: „Stream if you wanna go faster” - a négy frakció tagjai vlasztott játékuk streameléséért és az azzal szerzett nézőszámért, valamint a csatorna aktivitásááért kapják a pontokat, a nyertes közösség pedig az Endelss Legend: Echoes of Auriga DLC-vel és egy Sega Mega Drive klasszikussal lesz gazdagabb.
  • Február 19: „Sega Showdown” - a két legtöbb pontot szerzett csapat egymás játékaiban mérkőzik meg, és a Total War szériához megkapja a Blood Packet (kivéve a Total War: Warhammert) és az elmaradhatatlan Sega Mega Drive játékot. E mellé a végső győztes pedig egy speciális DLC-t nyit meg csapata számára.

A promóció ideje alatt az érintett játékok leárazást kapnak, olcsóbban szerehetjük majd be őket a Steamen. Ha érdekel a lehetőség, regisztrációra a hivatalos oldalon van lehetőség.

mwnl-4-jatekok.jpg

Ti is beszálltok a mókába, vagy hidegen hagy a lehetőség?