A SEGA három játékot is ingyenesen elérhetővé tett a Steamen. Ha meglátogatjátok az alant felsorolt bármely program adatlapját, és rákattintotok az "Install Game" ("Játék telepítése") gombra, akkor mind a három cím a könyvtáratokban terem!

Ingyenes SEGA-játékok:

A dolog persze nem nettó szívjóság, hanem masszív reklám: a SEGA így szeretné felhívni a figyelmet a mostani leárazási hullámára.

És hogy a játékok maguk milyenek? Ízlés dolga, de a Jet Set Radio annak idején elég nagy szó volt, a DreamCast nevű konzol egyik legismertebb klasszikusa, amit aztán Xboxra és -- nagy késéssel -- PC-re is kiadtak. Persze frissítve, szóval nincs gond a játék futtatásával.

A Golden Axe egy 26 éves kaszabolós akciójáték, ami a '80-as évek fantasyfilmjeinek szellemében készült, és legalább olyan vicces, mint amennyire nehéz.

Ami a Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbitet illeti, nos egy platformjáték 2012-ből, amit 13 euróért vesztegetnek, ezzel pedig a lista legdrágább programja. Egy démonnyuszit irányítva kell átküzdenünk magunkat A-pontból B-be -- igazából semmi különös, de anno jó értékeléseket kapott, és a steames közönség is kedveli.

Az akció korlátozott ideig él, tessék sietni, ha hozzá akarjátok adni az említett játékokat a könyváraitokhoz!