• The Last Guardian-mozifilmet tervez a Sony
  • A forgatókönyvet Max Borenstein (Godzilla) írja

A borzasztóan nyögvenyelősen haladó Uncharted-projekt tükrében nem nagyon érdemes izgalomba jönni attól, hogy a Sony egy újabb videojáték-feldolgozásban gondolkodik, hiszen könnyen lehet, hogy hosszú évekig nem lesz az egészből semmi. Mindenesetre fontos szót ejteni arról, hogy az iparági bennfentes Daniel Richtman értesülései szerint megkezdődött egy The Last Guardian adaptáció tervezése.

a-sony-filmet-keszitene-a-the-last-guardian-alapjan.jpg

A film nagy vonalakban a játék történetére alapozna: a főhős egy árva kisfiú lenne, aki egy varázskőre lelve barátságot köt egy hatalmas szárnyas szörnnyel, Tree-vel (aki egy ún. "Trico"). A pár ezután útnak indul, hogy kiszabadítsa a többi elrabolt árvát, és velük tart egy házaspár, Ariana és Ueda is, akik eltűnt kislányukat, Monót keresik.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor a Sony jelenleg a színészeket és a rendezőt keresi. A forgatókönyvet Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget) írja, a hátteret pedig Kevin Misher és az ő produkciós cége, a Misher Films (Családi bunyó, Richard Jewell balladája) biztosítja.