Az utóbbi időben a Sony nem igazán kényeztette el a PS Plus előfizetőket, aminek hatására sokan ott is hagyták a szolgáltatást, most azonban a japán cég igazán jó játékokat kínál: a Life is Strange-et és a Killing Floor 2-t. Úgy tűnik, hogy a Sony ezzel nem elégedett meg ezzel, ugyanis különleges akciót hirdetett.

Most minden friss éves PS Plus előfizetést vásárló ingyenesen kapja meg a Star Wars: Battlefront Ultimate Edition változatát, ami az alapjáték mellett tartalmazza az összes megjelent DLC-t is (Outer Rim, Bespin, Death Star, and Rogue One: Scarif). Az akció új lendületet adhat a játéknak még a második rész érkezése előtt, ami mindenben több lesz, mint a 2015-ös alapjáték.

A kódokat a Sony nem azonnal, hanem a  vásárlástól számítva 5-10 napon belül küldi ki a regisztrációnál megadott e-mail címre. Érdemes kihasználni az ajánlatot, egyben reménykedhetünk benne, hogy a Sony végre a sarkára áll, és az eddigieknél magasabb minőségű játékokat fog adni azoknak, akik pénz fizetnek be a cég számlájára.

battlefront-ultimate-edition.jpg