The Walking Dead: Survival Instinct

A The Walking Dead: Survival Instinct tipikusan olyan elképzelés, ami vagy jól, vagy rosszul sül el, hisz a kultikus képregény alapján készült kultikus tévésorozat előzményéhez kultikus játékot készíteni még úgy is nehéz lenne, ha nem egy FPS-t farigcsálnának a lövöldözést amúgy sem igazán toleráló alaptémából. Márpedig a Terminal Reality munkája egy shooter, melyről eddig még nem sok újat tudunk azon túl, hogy Robert Kirkman showrunner szerint "talán mégsem lesz annyira rossz".

Nos, bár a játékot el lehet szúrni, a hangzást már nem nagyon, mert a főszereplőket a tévésorozatban is játszó színészek keltik életre a monitoron is. Mind a Merle-t alakító Michael Rooker, mind a Darylt eszelős precizitással életre hívó Norman Reedus részt vesznek a szinkron munkálataiban, így az előzményt elmesélő sztori olyan autentikus lesz, amennyire csak lehetséges. A Terminal Reality kreatív direktora, Drew Haworth teljesen odavan a két férfi munkájáért, állítása szerint azonnal karakterben találták magukat, és tökéletes beleéléssel játszották el a leghúzósabb jeleneteket is.

Ez végső soron jó jel, nem igaz? A The Walking Dead: Survival Instinct 2013-ban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.