• A Google Stadia érkezik iOS alá
  • A publikus tesztelések hamarosan kezdődnek
  • A Google a Cyberpunk 2077 előrendelőinek is kedveskedik

Az Nvidia GeForce Now-ja, az Amazon Lunája és a Microsoft xCloudja is megjelenik iOS alá, s úgy tűnik, erről a listáról a Google sem akar lemaradni, hiszen bejelentette, hogy az ő felhő alapú szolgáltatásuk, a Stadia is megérkezik az Apple rendszere alá. Ahogy a többiek esetében, itt is egy böngésző alapú megoldásról van szó. A publikus tesztek a következő hetekben kezdődnek el.

Továbbá, a Google azt is bejelentette, hogy azok, akik Stadiára rendelik elő a Cyberpunk 2077-et, megkapják a Chromecast Ultrát és egy Stadia kontrollert is tartalmazó Stadia Premiere Editiont. Az ajánlat egészen december 18-ig érvényes.

Emellett megjelent az immár egy éves konzolra a Destiny 2 kissé átdolgozott változata, a Destiny 2: New Light, amiben új tutorial és küldetések vannak. S az is kiderült, hogy a Hitman 3 lesz az első olyan játék, ami ténylegesen kihasználja a State Share funkciót, aminek lényege, hogy linkek segítségével a játékos azokhoz a részekhez ugorhat a programban, amit a videókban, streamben vagy képeken lát.