• Nem lesz célgömb a Star Wars: Battlefrontban, mert a Star Warsban sincs
  • Célkereszt azért lesz a képernyőn
  • A játéknak lesznek a Battlefieldekre emlékeztető elemei
  • De a legtöbbnek köze sincs ahhoz a szériához
  • A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg november 19-én

Patrick Bach vezető producer az OXM-nek adott interjújában árulta el, hogy nem lesz irányzék a puskákon és pisztolyokon az új Battlefrontban. „Nincsen célgömb a hagyományos fegyvereken a Star Warsban” -- fejtette ki Bach. „Van teleszkóp néhány puskán, de irányzék az nincs.”

Én ezzel személy szerint erőteljesen vitába szállnék, mivel pont a Lázadók Szövetsége által használt A280-ason (lásd: A Jedi visszatér) és A295-ösön (lásd: A Birodalom visszavág) egyértelműen van irányzék, de hát lelkük rajta. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha a vállunkhoz emeljük a fegyvert, akkor is vaktában kell lövöldöznünk, hiszen mindkét oldal arzenáljában teleszkópokkal felszerelt fegyverek vannak.

Emellett Bach újfent elmondta, hogy a Star Wars: Battlefront nem Battlefield-klón lesz, már csak azért sem, mert az tiszteletlenség lenne a rajongókkal szemben, és távol állna attól, amit el akarnak érni. S bár akadnak majd hasonló elemek (ilyen lehet talán a Battlelogot leváltó Partner-rendszer), a legtöbb dolognak, amit majd a játékban látunk, semmi köze a Battlefieldekhez.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!