• Szeptember 24-én érkezik a mozikba a Nagypapa hadművelet
  • A főszerepben Robert De Niro, Christopher Walken, Oakes Fegley, Uma Thurman, Laura Marano, Rob Riggle, Cheech Marin és Jane Seymour
  • Itt az első trailer

A film főszerepében Robert De Niro lesz látható, akik egy olyan nagyapát alakít, aki összeköltözik a családjával, így unokája (Oakes Fegley) kénytelen feladni kényelmes hálószobáját és a padlásra költözni. A fiú azonban nem adja könnyen magát és elhatározza, hogy visszaszerzi lakhelyét. A produkcióban felbukkan Christopher Walken is, így az 1978-as A szarvasvadász című kultfilm két főszereplője ismét együtt dolgozhatott.

the-war-with-grandpa.jpeg

De Niro tehát megint egy családi vígjátékban kapott szerepet, amely még mindig egy kicsit furcsa számunkra, de a színésznek biztosan nem kell féltenie hírnevét, hiszen az utóbbi években megmutatta párszor, hogy továbbra is ő generációjának egyik legnagyobb művésze (Az ír, Hazugságok mágusa). A Nagypapa hadműveletben egyébként felbukkan még Uma Thurman, Laura Marano, Rob Riggle, Cheech Marin és Jane Seymour is. A film várhatóan szeptember 24-én debütál a mozikban. Alább láthatjátok az első előzetest.