A lengyel Techland fiai és lányai nem tétlenkednek, a Dying Light ingyenes DLC-áradata mellett újabb fába vágták fejszéjüket, és digitális áruháat indítottak. A Gemly egyelőre nem sokban különbözik a már ismert hasonló platformoktól, de az ígéretek szerint a jövőben bővülő funkciók mellett, saját játékaikhoz adott exkluzív tartalmakkal szeretnék megörvendeztetni rajongóikat.

“Azért hoztuk létre a Gemly-t, hogy közelebb kerülhessünk rajongóinkhoz, és az egész Techland-közösséget egy helyen egyesíthessük. Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk amellett, hogy további elfoglaltságokat és szórakoztatást biztosítsunk játékosaink számára – a Dying Light első tartalmi frissítésével ennek ágyazunk meg.” - mondta el a Techland feje, Paweł Marchewka, és valóban, egy exkluzív külsőt már ingyen be is zsákolhatunk az első csomag mellé.

Ami egy új platform debütálásakor felmerülhet az olvasóban, hogy “jaj ne már megint egy kliens”. De nem kell aggódni, ilyesmiről szó sincs. A megvásárolt játékokat Steamen vagy GOG-on felhasználható kulccsal aktiválhatjuk, a többi ár gyerekjáték.

gemly-store.jpg