Még körülbelül egy hónap van hátra a Tom Clancy’s The Division 2 megjelenéséig, a Ubisoftnak pedig a jelek szerint nem kell aggódnia a játék várható eladási miatt az eddigi fogadtatás alapján. A nemrég kiszivárgott adatok szerint ugyanis a sorozat második része egyelőre sokkal jobban teljesít az elődjénél: PC-n például hatszor annyian rendelték elő Uplayre, mint az első részt.

A lelkesedés persze érthető is, hiszen a játék nemrég lement privát bétája alapján mi is egy igen ígéretes programként tekintünk a The Division 2-re, mely bár nem tökéletes, de minden megvan benne, hogy igazán nagyot szóljon. A kiszivárgott adatok sajnos csak PC-re vonatkoznak, így nem kaphatunk teljes képet a játék népszerűségéről más platformokon, de azért valószínűsíthető, hogy PS4-en és Xbox One-on sem utálják a The Division folytatását.

Ha pedig valaki a saját szemével győződne meg arról, hogy milyen a The Division 2, hamarosan arra is lehetősége lesz: március elején startol a mindenki számára elérhető nyílt béta.