• Holnap indul a The Division 2 privát bétája
  • Ennek örömére pedig a Ubisoft egy igen tartalmas streamet szentelt a bétának
  • Belenézhettünk többek között a végjátékba és a The Division 2 világának dinamikájába

Mostantól előtölthető a The Division 2 privát bétája, ennek örömére pedig a Ubisoft tegnap este egy igen tartalmas streamet szentelt a témának. Ebben az adásban a készítők egyrészt megerősítették azokat az információkat, melyeket előző héten egy blogposztban tettek közzé, másrészt pedig kicsit bővebben belementek a részletekbe.

A stream alapján a karaktergenerálás után egyből Washingtonban találjuk magunkat, ahol első feladatunk a Fehér Ház felszabadítása lesz, hogy a továbbiakban műveleti bázisként tudjuk használni azt. Ezek után fel kell vennünk a kapcsolatot az első civil településsel, és a béta innen nyílik ki igazán, hiszen ekkor válik elérhetővé a két kipróbálható főküldetés és a többi tartalom is. Érdekesség, hogy ha a PvP-re vagyunk csak kíváncsiak, nem kell végigjátszanunk a küldetéseket: a Fehér Ház felszabadítása után mehetünk is más játékosokkal megmérkőzni.

Szóba került továbbá a végjáték is, melyről tegnapelőtt kaptunk egy tartalmasabb videót. A sima játék végigjátszása után megjelennek az ügynevezett invaded küldetések, mihelyst a Black Tusk katonái elárasztják a várost. Ezekben az invaded küldetésekben velük vehetjük fel majd a harcot. Mivel egy technikailag igencsak fejlett frakcióról beszélünk, a fejlesztők egy apróbb titkot is megosztottak velünk: az EMP gránát nagy barátunk lesz a végjátékban.

És egy kifejezetten érdekes témát is érintett a stream, ez pedig nem más, mint a tárolónk mérete. Ebből még tavaly kerekedett egy kisebb botrány, mikor kiderült, hogy a Ubisoft extra tárhelyet ad a játék drágább kiadásai mellé. Ennek a kapcsán a fejlesztők elmondták, hogy végül mindenki ugyanakkora tárolókapacitást kap majd, pusztán más tempóban érhetjük el azt. Alapból 50 tárgyat rakhatunk el, a kampány során pedig perkek segítségével újabb 50 helyet nyithatunk fel, az endgame elérésével pedig további 50 helyet kapunk. Azok, akik megveszik az Elit Agent Packot, ez utóbbi képességet alapból megkapják, így ők 50 helyett 100 tárgyat tárolhatnak már a játék legelején is, de végül a tárolókapacitása mindenkinek 150 lesz.

A béta során továbbá különféle nyereményeket is szerezhetünk: minden résztvevő egy egyedi fegyver kinézettel gazdagodik majd, azok pedig, akik végigviszik a végjáték küldetését is, további ajándékokra számíthatnak.