• Újabb videót kapott a The Division 2
  • Melyben a végjáték kerül a figyelem középpontjába
  • 8 fős raidekre, 3 jelentősen eltérő specializációra és egy igen kemény frakcióra érdemes számítanunk

A The Division 2 megjelenéséig körülbelül még másfél hónap hátravan, magát a játékot azonban már sokkal hamarabb kipróbálhatjuk: február 7-én, azaz most csütörtökön, helyi idő szerint reggel tízkor ugyanis elrajtol a privát béta. Az esemény során a hírek szerint a The Division 2 legtöbb szegmensébe beleleshetünk majd, többek között a végjátékba is, most pedig már azt is tudjuk, mire érdemes számítanunk a program végigjátszása után.

Az Ubisoft ugyanis közzétett egy vadonat új, négy és fél perces videót, melyben egyrészt szóba kerül a végjáték, másrészt pedig az odáig vezető út is. Előbbit a jelek szerint egy teljesen új, és minden eddigi ellenfelünknél keményebb frakció teszi majd izgalmassá. A Black Tusks emberei remekül kiképzett és felszerelt katonák, akik ráadásul néhány igen fejlett fegyverhez is hozzáférnek: a repertoárjukban többek között megtalálhatók a repülő drónok és a géppuskával felfegyverzett robotkutyák is.

A Black Tusks emberein kívül pedig három, egymástól gyökeresen eltérő specializáció is vár minket a végjátékban, melyek egy új képességfát is hoznak magukkal, valamint érkeznek ugye a 8 fős raidek, melyekről sajnos túl sokat most sem tudhattunk meg.

De nem csak a végjáték került szóba a videóban, hanem az odáig vezető út is: a kampány során egy feladatunk lesz: Washington D.C. helyreállítása. Ahhoz, hogy ezt elérhessük, három területen kell remekelnünk: fel kell szabadítanunk és rendben kell hoznunk a főhadiszállásunkként szolgáló Fehér Házat, segítenünk kell a városban szétszórt civil diaszpóráknak, végezetül pedig meg kell tisztítanunk az utcákat az ellenséges frakcióktól, kerül amibe kerül.

Ti várjátok már a The Division 2 érkezését?