A nemrégiben köztudatba robbant The Elder Scrolls Online remekül néz ki... legalábbis ahhoz képest, hogy MMORPG-ről beszélünk. Ezt állítja a játék mögött álló ZeniMax Online művészeti vezetője, Jared Carr, aki szerint egy MMORPG technikai akadályok miatt nem érheti utol a Skyrimet, ha látványról van szó.

"Nézzen ki jól és legyen érdekes. Ez a véleményem az MMOG-kkel kapcsolatban. Egyszerűen nem állunk arra készen technikailag, hogy fotorealisztikus látványt tervezzünk, MMOG-fronton legalábbis nem. A célunk, hogy kétszáz karakter is a képernyőn lehessen a nagyobb csaták alatt. Ez már ki is meríti a technikai teljesítményünket poligonok, textúrák, és hasonlók tekintetében, szóval kizárt, hogy fotós területre merészkedjünk. Szóval ezért inkább azt akarjuk, hogy nézzen ki jól és legyen érdekes. Stílusosra csináljuk." -- nyilatkozta Jared a GameInformernek.

Szó mi szó, a játék a képeken nem csúnya, igaz, a látvány stílusa elég távol áll az eddig megjelent TES epizódoktól. Ez persze már szubjektív terület, valakinek tetszik, valakinek nem. Ti mit gondoltok, szép játék lesz a TES Online?