• A Trónok Harca sorozatának írói Star Wars filmeket készítenek
  • Benioff és Weiss előbb még befejezi a sorozatot

George R.R. Martin Trónok Harca könyveiből az HBO készített sorozatot, melynek tévéképernyőre való adaptálásában többek között David Benioff és D.B. Weiss is részt vett. Most a két úriember viszont – kis képzavarral élve - egészen más vizekre evez: Westeros (avagy a nem-brit szigetek) hét királyságából ezúttal egy messzi-messzi galaxisba, egész pontosan a Star Wars univerzumba.

Nagyon sokat nem árult el a Lucasflm arról, hogy mégis miben törik a fejüket. Annyi azonban bizonyos, hogy a Skywalker-saga kilenc epizódjától eltávolodnak, és a nemrég bejelentett Rian Johnson-féle trilógiával sem áll kapcsolatban a két író következő munkája.

„1977 nyarán egy messzi-messzi galaxisba utaztunk, és azóta is arról álmodunk. Megtisztel minket a lehetőség, ugyanakkor kicsit rémisztő a felelősség, de izgatottan várjuk a munkát, aminek neki is látunk a Trónok Harca utolsó évadának befejeztével” - áll Benioff és Weiss közös nyilatkozatában. Ezen felül megjelenésről, egyéb tervekről szó nem esett, tehát egyelőre nem tehetünk mást, várjuk türelemmel a Solo: Star Wars Story-t.

star-wars-millenium-falcon.jpeg