• Itt a Solo: Egy Star Wars történet első teljes trailere
  • A filmet május 24-én mutatják be a magyar mozik
  • Han Solót Alden Ehrenreich kelti életre

Kacifántos születése volt a Solo: Egy Star Wars történetnek, és ha ebből sikerül élvezhető filmet összehozni, az nagy szó lesz, hiszen az eredeti rendezőket például a forgatás kellős közepén rúgták ki, míg utódjuknak, Ron Howardnak szinte az egész filmet újra kellett forgatnia.

A májusi bemutatóig már nincs négy hónap, az utómunkálatok még mindig folynak, és az első teljes trailer is most érkezett meg, ami így szám szerint a második hivatalos anyag a Solóból. Az első az éjszaka során jött, afféle teaser teaser trailer formájában.

Ez az új videó viszont már jobban betekintést nyújt a Solo: Egy Star Wars történetbe, megismerkedhetjük a sztori kiindulópontját, láthatjuk Hant, Landót, Chewie-t, de Qi'Ra (Emilia Clarke) és Tobias Beckett (Woody Harrelson) is megszólal. És persze jó sok akciót látatunk az új (régi) külsejű Millennium Falconnal.

Jómagam meglehetősen szkeptikus vagyok a filmmel kapcsolatban (pedig én szeretem az eddigi Disney-féle Star Wars mozikat), amit teljesen a trailer sem oszlatott el, ugyanakkor abban már most biztos vagyok, hogy a hangulatra nem lesz panasz. Eléggé egyedi még a franchise-on belül is, kicsit Szárnyas fejvadász, kicsit Firefly/Serenity beütése van. Nekem ez bejön, de, hogy milyen lesz az összkép, azt majd a moziban tudjuk meg.