Pénteken Dzséjt számolt be arról, hogy a Diablo 2 frissítést kap, amivel a modern operációs rendszereken is képes lesz futni a program. A Blizzard azonban nem állt le, a Warcraft 3-hoz is kijön egy újabb update, az 1.27-es, mégpedig március 15-én:

"Köszönjük az elmúlt egy évtizedben nyújtott támogatást, azt, hogy foglalkoztatok a Warcraft 3-mal. Talán észrevettétek, hogy az elmúlt pár hónapban bemutattunk egy új küzdő platformot. Ez a matchmakinget és a kommunikáció lehetőségének egy olyan szintjét adta a játékhoz, amire még nem volt példa a Warcraft történetében." -- közölte Robert Bridenbecker, a Blizzard klasszikus játékokkal foglalkozó részlegének a vezetője. Az update tartalmát ugyan nem közölte, de az kiderült, hogy a pár nap múlva megjelenő frissítés nem az utolsó lesz, rendszertelenül, de fognak érkezni javítások.

Az előbb említett részleget az Irvine-ban, Kaliforniában székelő cég tavaly hozta létre, és akkor kijelentették az illetékesek, hogy olyan tehetségekre van szükségük, akik képesek gondozni ezt az értékes hagyatékot, mert a régen megjelent programjaikkal még mindig rengeteg játszanak, így ezeknek a működését fenn kell tartaniuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!