• Több fanart is Arthasként ábrázolja Henry Cavillt
  • A Warcraft írója szerint is simán eljátszhatná a szerepet

Volt idő, amikor még egyszerű spekuláció volt csupán, hogy Henry Cavill magára öltheti Ríviai Geralt szerepét, ehhez képest most már ott tartunk, hogy éppen a Vaják második évadát promózzák az első képekkel, természetesen továbbra is a brit színész főszereplésével. Időközben a harmadik évadot is berendelték már, ha hihetünk a pletykáknak, így unatkozni biztosan nem fog egy darabig, de sokan egy másik videojáték-karakter bőrében is szívesen látnák Cavillt.

henry-cavill-arthas.jpg

Az egész történet még szeptemberben kezdődött, amikor is készült egy fanart, amely Arthasként ábrázolja a színészt. Az említett Vaják képek kapcsán pedig ismét előjött a téma, és megszólalt a Warcraft írója, Chris Metzen is, aki úgy véli, Geralt igenis jó Arthas lenne. Azóta pedig már készült is vele egy újabb illusztráció – ezt láthatjátok fent.

Mindez egyelőre persze nem több rajongói álomnál, és jelenleg a Universal sem tervez folytatást a felemás fogadtatású, de a kasszáknál igen jól teljesítő 2016-os filmhez, így nagyon ne élje bele senki most még magát az Arthas-Cavill párosításba.