• Harry Potterrel kapcsolatos domaineket regisztrált a Warner
  • A DC FanDomehoz hasonló rendezvénnyel készülnek

A Warner a héten jelentette be, hogy DC FanDome néven egy digitális rendezvényt fognak tartani a nyár végén, ahol többek között játékok kapcsán is meg fognak ejteni új bejelentéseket. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak DC fronton terveznek hasonlót, gyanús domain regisztrációkra bukkantak ugyanis szemfüles játékosok.

a-warner-tenylegesen-is-megkezdte-a-keszulodest-a-harry-potter-rpg-leleplezesere.jpg

Többek között a wizardingworldfandome.com, a harrypotterfandome.com, a fantasticbeastsfandome.com, a portkeygamesfandome.com és a warnerbrosfandome.com címeket is lefoglalta a Warner, vagyis könnyen lehet, hogy a DC FanDome valójában egy nagyobb esemény része lesz, de az egészen biztosnak tűnik, hogy a Harry Potter kapcsán is számíthatunk újdonságokra, a Portkey Games (ez a Warner HP-játékokra specializálódott stúdiója) pedig arra utal, hogy itt sem hiányoznak majd a játékok - reményeink szerint a régóta bujkáló Harry Potter RPG is köztük lesz.

A találgatásnak további alapot ad, hogy az említett domaineket ugyanaz a MarkMonitor Inc. regisztrálta (méghozzá június 8-án), akik korábban a dcfandome.com címet is.