• Gondokat okoz a Windows 10 frissítése
  • A Microsoft az eltávolítást javasolja

A Windows frissítésektől nem idegen, hogy kéretlenül érkeznek (bár ezt elvileg már orvosolták), vagy valamit sikeresen elrontanak - bár ez igaz bármilyen frissítésre. A legutóbbi, márciusi build számos játékban problémákat okoz. Fagyás, lassulás, nem reszponzív egér - elég széles a problémák tárháza, ráadásul platformtól függetlenül (mindegy, hogy Intel, AMD, vagy Nvidia részegységeink vannak) jelentkezik.

Persze nem mindenkinél és nem minden játékban tapasztalható a jelenség, de annyit tudunk, hogy a Destiny 2-re, a Sea of Thieves-re és a Call of Duty: Modern Warfare első két részére érkezett panasz - saját tapasztalatunk nincs a problémával kapcsolatban. Az érintetteknek a Microsoft a KB4482887 frissítés eltávolítását javasolja, amíg megoldást nem találnak a problémára. Ha téged is érint a dolog, akkor a legegyszerűbben így szabadulhatsz meg a gondot okozó frissítéstől:

Start menü -> Gépház -> Frissítés és biztonság -> Windows Update -> Frissítési előzmények megtekintése -> Frissítések eltávolítása. Itt kiválasztod a KB4482887 jelű csomagot és eltávolítod, majd újraindítod a rendszert.

windows-10-2019-a.png