A keddi Microsoft-show-n több játék Xbox One-ra készített változata is megerősítést nyert, úgymint a Watch Dogs, az Assassin's Creed IV: Black Flag, és persze a Bungie fejlesztette Destiny, a Thief reboot, és a Battlefield 4. Azonban egy kukkot sem hallottunk a lengyel CDProject RED felől, amely a következő Witcher játékon, a Wild Hunton dolgozik.

Most Adam Badowski, a cég ügyvezető igazgatója erősítette meg, hogy valóban megcélozták a Microsoft legújabb konzolját, de részleteket nem akar elárulni, azokért meg kell várnunk az idei Electronic Entertainment Expót. „Több fényt szeretnénk a Witcher 3-nak az E3-on, ezért sajnálom, de jelenleg nem mondhatok többet.”

Tehát Geralt nem csak PC-n és Playstation 4-en, hanem Xbox One-on is lekaszabolhat majd pár száz szörnyet. Ellenben a kifutó generáció gépeire nem fogják elkészíteni a játékot, mert „a Witcher 3 egy nagyon összetett játék, nagyobb bejárható világgal, mint a Skyrimé, és mindemellett annyi tartalommal, amelyek lehetetlenné tették a jelenlegi konzolokra való átírást.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Witcher 3: Wild Hunt -- Megjelenés: Nem ismert. (PC, Xbox One, Playstation 4) -- Gépigény: Nem ismert