A páros ez első teljes negyedévét töltötte együtt, és szerdán be is mutatták ennek eredményét. A cég a 2008. augusztus 31-e és szilveszter közötti időszakban rekordnak számító, 5 milliárd dolláros bevételre tett szert (az ünnepi szezon alatt 429 milliót zsebeltek be), miközben csak 74 milliót buktak. Az eladásokat az új Call of Duty és Guitar Hero-játékok, illetve a World of Warcraft új kiegészítője nyomták felfele, míg a veszteséget a Vivendi Gamesszel való egyesülés számlájára írták.

A cég vezérigazgatója, Bobby Kotic kijelentette: azzal, hogy 20 százalékkal növekedett az eladásokból származó bevételük (operating income), ez már a 17. egymást követő év, amikor gyarapodtak, s így senkit sem kell elbocsátaniuk, sőt 2009-ben eddig soha nem látott mennyiségű játékkal árasztanak el minket.

Az új címek között szerepel a multiplatform Guitar Hero: Metallica, a DJ Hero, a Prototype, a Raven Software Singularity című FPS-e, egy új versenyzős játék a Project Gotham Racing fejlesztőitől, illetve az év végén a Call of Duty: Modern Warfare 2 is meg fog jelenni egyenesen az Infinity Ward műhelyéből. Azonban a betervezett James Bond autós játék idén már biztos nem lát napvilágot, majd csak valamikor 2010-ben kerülhet a boltokba, de enélkül is egy egész jó esztendőnek nézünk elébe.