A JAW és az Oddworld Inhabitants bejelentette, hogy az Abe's Oddysee HD-t a kölni GamesComon fogják bemutatni. A játékról egyelőre annyit tudunk, hogy nem sima, magasabb felbontású újrakiadás, hanem komplett remake, tele új tartalommal és ötletekkel. Épp ezért a kissé félrevezető munkacím nem állja meg a helyét a végső verziónál -- de ha ne Abe's Oddysee HD legyen a címe, akkor mi?

Nos, ebben kéri segítségünket az Oddworld Inhabitants: akinek van ötlete, hogy milyen cím alatt lenne jó látni a játékot, az a srácok hivatalos oldalán tehet javaslatot augusztus 10-ig. A szerencsés nyertest értékes ajándékokkal jutalmazzák majd, és persze örülhet, hisz ő nevezte el a várva várt remake-et.

Azt sajnos még nem tudjuk, hogy mikor jön az Abe's Oddysee HD, de az Oddworld Inhabitants már jelezte, hogy ha siker lesz a program, a későbbi epizódokból is szívesen csinálnak felújított változatokat. Ez egyébként szép és jó, de azért el tudnánk fogadni egy teljesen új epizódot is, hisz a Stranger's Wrath 2005-ös premierje óta nem volt ilyesmi.