Azt már tudjuk, hogy az első, igazán komoly Conan játék MMOG lesz, DX10-es támogatással érkezik, hogy jó párszor késett már, illetve, csakhogy teljes legyen a kép, hogy mind e mellé pedig tisztes gépigénnyel, és elragadó gyűjtői változattal próbál kedveskedni.

Arról azonban eddig nem tudhattunk, hogy a Funcom, a termék fejlesztőbrigádja, mit eszel ki annak érdekében, hogy azok, akik Robert E. Howard regényeivel fekszenek és alszanak, illetve Schwarzenegger poszterekkel plakátozták ki a szobát, előrendeljék játékukat. Most azonban kibújt a szög a zsákból - illetve, hogy stílszerűek legyünk, kivágta magát a kard a kimérabőr tartójából, ugyanis a vállalat felfedte, hogy azok a látatlanban is rajongók, akik bármiféle előzetes verzió nélkül magukévá tennék a modern grafikával és izgalmasnak ígérkező játékmenettel reklámozott programot szerte a világon - kivéve természetesen Magyarországot -, a teljes verzió debütálása előtt pár nappal, már május 17-én csatlakozhatnak a szerverekre, hogy 72 órával mindenki más előtt körbejárhassák a vágyott világot.

Sajnos, szokás szerint - tehetjük hozzá fogcsikorgatva - ez minket nem nagyon érint, pedig a Conan MMO megérdemli, hogy figyeljünk rá: 25 magazin rakta már a címlapjára, 15 díjat nyert meg (többek között a "legjobb MMOG az E3-on", valamint a "legjobb online játék a show-n" a GC 2007-es rendezvényen), emellett pedig a Games for Windows program egyik legdédelgetettebb zászlóshajója, és az Nvidia legnagyobb támogatott projektje.