Age of Conan: ez meg azConan végtelenül tökös gyerek. Van neki böhöm nagy kardja, amit tud suhingatni a kamerába, és biztos forrásokból azt is tudom, hogy legalább háromig el tud számolni anélkül, hogy mozogna a szája. Talán négyig is, bár akkor már, ha alaposabban figyelünk, láthatjuk, hogy csal, mert meg-meglengenek az ajkai. Az első internetes felnőtteknek szóló szerepjátékban a lángoló tenger partján térünk magunkhoz. Magától értetődő módon nem emlékszünk semmire a múltunkból � könyörgöm, valaki lője le a szerepjátékok sztoriíróit! - úgyhogy egy szál gatyában (bronzosan csillogó felsőtest included) vágunk neki a fantasztikus utazásnak, amelyben felfedezzük az izmoktól dagadó önmagunk minden rejtett tartalékát, és rábukkanhatunk aAge of Conan: ez meg az gonoszra � pár tíz éves, időmilliomos amerikai kisgyerek képében, aki napi 10-12 órákat ül majd a gép előtt, és folyamatosan porba alázza karakterünket. Egy olyan világ tárul majd a szemeink elé, ahol kicsinyes istenek uralkodnak, mitikus kreatúrák szomjaznak a vérünkre (meg nem erősített hírek szerint Chris egy laptoppal magas szintű szörnyeteg lesz, aki, ha túl közel merészkedünk hozzá, world of warcraftos lemezekkel dobál majd meg minket), miközben elveszett civilizációk után kutatunk, és alantas embereket alázunk meg, mert az természetesen így szokás. A játék jelenében Conan már királlyá vált, és minden bizonnyal a filmek után megtanult angolul beszélni, elvégre nem sokkal a játék történéseit követően Kalifornia kormányzója lesz belőle.

Age of Conan: ez meg azKüzdj meg a sorsoddal Conan király oldalán, az első cicis-darabolós MMORPG-ben � olvashatjuk feketén-fehéren a program leírásában, amely nem is olyan régen került ki az internetre. Lenyűgöző grafika vár majd minket, miközben a 7.1-es térhatású hangoknak hála soha nem látott módon merülhetünk el Robert E. �forgolódom a síromban ezt látva� Howard sötét univerzumában. Ez lesz az első játék, amelyben megismerheted Conan világát! Légy az első hős, aki nem mos fogat ebben az igazán mitikus és fú-de-nagyon-rémisztő világban, fedezd fel Cimmeriát, Aquloniát vagy Stygiát, miközben kibírod, hogy egy csepp napolajat sem kensz magadra. Ha erre képes leszel, akkor az október 30-án érkező Age of Conan pont a te játékod!

Izgalmas harcrendszert igérnek, lovon, vagy anélkül � ha véletlen megettük volnaAge of Conan: ez meg az útközben, barbár szokás szerint �, amelyben az első felnőtteknek szóló MMORPG-hoz hűen (talán mintha már említettem volna, de tényleg lesznek cicik is) literszámra fröcsög majd a vér, zúzódnak a koponyák, és talán Fekete Pákó sem énekli el egyetlen �slágerét�, mert annyira megremeg majd a sok izgató férfitest láttán. Lehetőség lesz Conan barátaival összemelegedni, démonokat irtani, miközben a többmagos processzorokat és DX10-es videókártyákat is megizzasztó, lenyűgöző részletességű világ tárul majd a szemünk elé, olyan, amilyet még soha nem láttunk. (Na jó, természetesen ez költői túlzás, amiért akár halálbüntetés is járhat, úgyhogy fogalmazzuk át: �...olyat, amilyet egy ember életében maximum akkor látott, ha nyitott szemmel jár, és ha esetleg nem csak az internetes szerepjátékok csökkent grafikai Age of Conan: ez meg azképességeivel találkozik�). Összemérhetjük tudásunkat más játékosokkal, akiknek gerincét törhetjük vagy koponyáját zúzhatjuk össze, de remek esélyünk lesz teszem azt az ő kegyetlen haláluk utáni feltámadásukat követően együtt vagy egymagunk nekivágni a félelmetes kalandoknak. Játékosok által épített városok (na, ez tényleg jól hangzik), képesség alapú tárgykészítési rendszer, kasztok és szociális képességek sokasága (...helyesebben, �több, mint kettő�) vár majd bennünket, miközben létrehozzuk a teljesen szabadon kosztümizált főhősünket. Remekül hangzik, ráadásul van képünk, meg dobozunk is hozzá � ez utóbbiban azt a borogatást tároljuk, amelybe szegény kollégáink bedagadt kezeit dugdossák a rengeteg hírtől, amit nektek elhozunk a mostani E3 alatt.