A fiatal játékosok számára valószínűleg nem mond sokat Al Lowe és Leisure Suit Larry neve, azok viszont, akik észnél voltak a 80-as és 90-es években, minden bizonnyal ismerik és szeretik ezt a különleges kalandjáték szériát. Bár az utóbbi évek... termékei alaposan meggyalázták a sorozat hírnevét, az eredeti alkotógárda, azaz Al Lowe, Josh Mandel, Sabine Duvall és Leslie Balfour a Replay Gamesszel összeállva most a mi segítségünket kéri, hogy kiköszörülhessék a csorbát.

Természetesen egy újabb Kickstarter projektről van szó, mely, ha eléri az 500 ezer dolláros összeget, egy teljes remake-et eredményez az első Larry játéknak, a 87-es Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizardsnek. A Replay már tavaly bejelentette, hogy elkészíti a program HD feldolgozását, de abból nem lett semmi -- valószínűleg elfogyott a pénz, és az ötlet kinőtte magát a Kickstarter remake-ké, mely új irányítási felületet is kapna a szép, kézzel rajzolt grafika mellett.

Ha adakozni szeretnétek, irány az oldal -- jelenleg közel 67.000 dolláron áll a számláló. Alant pedig maga Al Lowe köszönti az érdeklődőket, érdemes meghallgatni, mit mond.