• Ingyenes az Alien: Blackout
  • Androidra és iOS-re tölthető le
  • Ez az Alien: Isolation vadhajtása

Bár sokan reménykedtünk egy teljes értékű, AAA-kategóriás Alien: Isolation folytatásban, tavaly, az Alien-franchise 40. évfordulóján csak egy mobilos „második részre” futotta a 20th Century Foxnak (na meg egy, az Isolation átvezetőiből összevágott, kétes értékű animációs sorozatra, néhány, egész korrekt, rajongók által megalkotott miniepizódra, és egy, Amanda Ripley-hez köthető képregényre).

A most, az Alien Nap alkalmából iOS-re és Androidra is ingyen beszerezhető az Alien: Blackout, ami amúgy a maga egyszerű formájában nem is rossz játék, ideig-óráig képes szórakoztatást nyújtani, és nagyjából pont akkor ér véget, amikor kezdenénk megunni. Szóval így, hogy egy petákot sem kell érte fizetni, mindenképpen érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik ezt az univerzumot.

Az Alien: Blackoutban Amanda Ripley a főszereplő, aki a Szevasztopol elpusztulása után a Weyland-Yutani birtokában lévő Mendel állomáson köt ki, ahol – mily meglepő – szintén egy xenomorf dorbézol. Ripley a vezérlőbe zárkózva, a kamerákon keresztül próbál segíteni a kevés túlélőnek a menekülésben.

alien-blackout-01.jpg