• Augusztusra csúszik az Abandoned bemutatása
  • Ezt az utolsó pillanatban jelezték a fejlesztők
  • A játékosok pedig enyhén szólva sem örültek a fejleményeknek

Az Abandoned egy elég vérfagyasztó horrornak tűnik, amit még idén áprilisban lepleztek le, és aminek elméletileg ma mutatkozott volna be a játékmenete egy speciális app segítségével. Ebből azonban a jelek szerint végül nem lesz semmi, nemrég ugyanis a fejlesztők jelezték, hogy augusztusra kellett csúsztatniuk a bemutatót, az app ugyanis még egyszerűen nincs készen.

abandoned-maximalis-elethusegre-torekszik-a-frissen-felfedett-ps5-exkluziv-jatek.jpg

Tekintve, hogy a bemutatkozást egyszer már el kellett halasztani június 22-ről június 25-re, természetesen sokan felhördültek a második késés miatt. Többen azt nehezményezték, hogy szó szerint az utolsó utáni pillanatban derült ki a késés, míg mások azt nem értették, hogy mi szükség volt az első, háromnapos csúszásra, ha amúgy is több hónapot kell még dolgozni az appon.

További érdekesség, hogy többen emellett arról is meg vannak győződve, hogy az Abandoned igazából a Kodzsima-féle Silent Hills, csak épp álnéven (apró érdekesség, hogy a Silent Hills játszható kedvcsinálója is augusztusban jelent meg anno), de ennek a teóriának egyre kevesebb követője van a napok múlásával.