• Noah Wyle (Vészhelyzet) produkciós cége és a Warner Bros. TV sorozatadaptációt készít a Tiszta Szívvelből
  • Till Attila rendezésének főhősei két mozgássérült fiú és kerekesszékes bérgyilkos barátjuk, aki gengszterekre vadászik

Folytatódik a kortárs magyar film sikerszériája. A Vészhelyzet Carter doktorát alakító Noah Wyle érdeklődését három éve keltette fel a 2017-ben Oscarra nevezett Tiszta szívvel, mostanra pedig hivatalossá vált: Wyle produkciós cége és a Warner Bros. TV sorozatadaptációt készít Till Attila rendezéséből. Wyle elárulta, hogy nem pusztán valami újat akarnak mutatni a sorozatok világában, hanem a mozgássérültek képességeiről alkotott felfogásunkat is át akarják formálni.

672.jpg

A Tiszta szívvel főhősei két mozgássérült fiú és kerekesszékes bérgyilkos barátjuk, aki gengszterekre vadászik. A film fő kérdése, hogy morálisan melyik a nagyobb bűn: bűnözőket ölni vagy sérült gyerekeket magukra hagyni. Till Attila rendezése egyébként már megjelenésekor is számos díjat bezsebelt, köztük a Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon a Chicago Sun Times világhírű filmkritikusáról elnevezett Roger Ebert-díjat.

Alább láthatjátok a Thuróczy Szabolcs, Fekete Ádám, Balsai Móni és Fenyvesi Zoltán főszereplésével készült opusz előzetesét: