• Ma Van az N7 nap
  • Ennek alkalmából Mass Effect cuccokat kapott az Anthem
  • Négy Javelin skint, egy emote-ot és egy festést kaptunk
  • Ám nem ajándékba

November 7-én ünnepeljük az N7 napot. Aki nem tudná, az N7 a Mass Effect világában a System Alliance egy különleges alakulata, ebben szolgált a főhős, Shepard parancsnok is. Eme nap alkalmából a Bioware néhány Mass Effect tematikájú cuccal bővítette ki az Anthemet.

Négy Javelin kapott új skint, amik a Mass Effectben megismert fajok jellegzetes páncéljaira hajaznak. A Ranger turian, a Storm asari, az Interceptor quarian, míg a Colossus krogan külsőt kapott. Emellett az Anthembe bekerült egy új emote is, a Shepard Shuffle, amely a jó parancsnok arcpirítóan kínos tánclépéseit eleveníti fel. Ráadásul a Bioware nem feledkezett meg a Mass Effect feketebárányáról, az Andromedáról sem, így mind a négy Javelinhez jár egy Androméda-iniciatíva festés is.

Az egyetlen szépséghiba talán az, hogy bár N7 napot ünneplünk, ezeket a jóságokat nem kapjuk meg ajándékba. A skinek 61 000 coinba (in-game fizető eszköz) vagy 850 Shardba kerülnek (egy 1050-es Shard pakk 10 dollárt kóstál). Az Androméda-iniciatíva festést 36 000 coinért vagy 600 Shardért, a Shepard Shuffle-t 23 000 coinért vagy 475 Shardért vehetjük meg.

anthem-mass-effect-n7-day.jpg

Amúgy ez nem az első eset, hogy az Anthemben Mass Effect témájú dolog tűnik fel, ugyanis Shepard N7-es páncélja is benne van a játékban, mint Javelin skin.