• Nagyon súlyos hibákat produkálnak az Anthem konzolos verziói
  • A Sony már többeknek visszafizette a pénzt a digitális példányok után
  • Nem mindenki járt azonban még sikerrel

Bár az Anthem nem startolt túlságosan jól sem a kritikusoknál, sem pedig a kasszáknál, a hírek szerint a BioWare-nek egyelőre nincs oka az aggodalomra. Ehhez képest azonban továbbra sem csendesedik a botrányhangulat a játék körül, amire most friss fejlemények dobtak rá még egy lapáttal.

Hiába az első napi patch, a játékosok továbbra is komoly hibákat tapasztalnak - különösen konzolon, ahol időnként nem egyszerűen csak lefagy a játék, hanem a komplett gépet lelövi, mintha csak áramtalanították volna azt.

anthem-a-sony-elkezdte-visszafizetni-a-penzt-a-vasarloknak.jpg

A súlyos hiba következtében sok játékos visszakövetelte a pénzt a Sony-tól a digitálisan vásárolt példánya után, és többen is sikerrel jártak. Az Anthem Reddit fórumán nem egy játékos arról számol be, hogy a Sony egy párperces adategyeztetést követően visszafizette nekik a pénzt. Nem mindenki volt azonban ilyen szerencsés, másoknál a Sony ügyfélszolgálata megtagadta az elállást a terméktől, úgyhogy egy kis szerencse is kell a dologhoz a jelek szerint.

Az EA és a BioWare egyelőre nem nyilatkozott ebben a témában, nem túl valószínű azonban, hogy örömmel szemlélik az ilyesfajta fejleményeket. És hogy mit gondolunk mi az Anthemről? Hamarosan kideríthetitek, hiszen a PC Guru következő számában olvashatjátok majd róla tesztünket.