• Rendes demót is kap az Anthem
  • Február 1-től bárki kipróbálhatja majd a játékot

Nagy felzúdulást váltott ki a tény, mikor az Anthem demójáról kiderült, hogy január 25-től elérhető lesz, de csak azok számára, akik előrendelik a játékot, vagy EA Access Premier tagsággal rendelkeznek. Ezzel gyakorlatilag fizetőssé téve a próbalehetőséget, ami nem igazán fér bele a demó fogalmába – de szerencsére úgy látszik korán morogtunk, vagy az EA meggondolta magát. Legalábbis erről tanúskodik a játék producere, Michael Gamble tweetje.

„Ha előrendeltél, a demó január 25-tól elérhető, különleges imádnivaló  barátaim. Mindenki másnak az ismert világban… a demó február elsején indul. Úgy hisszük, hogy az Anthem nagyszerű játék, és azt akarjuk, hogy ezt február 22 elő megtapasztalhassátok”

Az eredeti tervekkel ellentétben tehát most már úgy fest, hogy az Anthem nem csak egy ’VIP demót’ kap majd, hanem egy rendes, ingyenes változatot is. Bár ez szó szerint kimondva nincsen, de a ’mindenki az ismert világban’ remélhetőleg azokat is jelenti, akik nem akarnak fizetni/előrendelni egy demóért…