• Az Apex Legends népszerűsége hatalmas
  • Így nem csoda az sem, hogy megjelentek a csalók is
  • A csalások készítői szerint pedig rengeteg pénz van a dologban

Az Apex Legends sikereihez kétség sem férhet, azonban sajnos ahogy nő a játék népszerűsége, úgy vonz magához egyre több és több csalót is. A Respawn persze próbálja felvenni a kesztyűt, hiszen eddig is több százezer ügyeskedőt raktak már ki a játékból, azonban a jelek szerint mindez nem szegi kedvét a tilosban járóknak, sőt, egyre csak nő az igény a különféle csalásokra.

Legalábbis erről számolt be több, csalások készítésével foglalkozó ember egy interjú keretein belül. Elmondásuk szerint jelenleg hatalmas az igény az Apex Legends-hez köthető csalásokra. Egyikük például saját bevallása szerint a Fortnite-ról tért át a Respawn játékára, méghozzá azért, mert a másik játékban nagyon megszigorodott a biztonság, ráadásul az Epic is elkezdte beperelni a csalások készítőjét.

És hogy mennyit lehet ezzel keresni? A jelek szerint elég komoly összegeket. Az egyik megszólaló illetékes például azt mondta, négy nap alatt körülbelül 5000 dollárt (1,34 millió forintot) hozott neki az üzlet. Egy másik érintett már jóval szerényebb eredményeket ért el, ő 400 dollárt (110 ezer forintot) szedett össze eddig, de a csalásait előfizetéses rendszerben árulja, így ez a szám a jövőben valószínűleg még nőni fog.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha tetszik az Apex Legends, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg