Áprilisban sem maradnak olvasni- és játszanivaló nélkül a PC Gurusok, hiszen 11-én (csütörtök) megjelenik a 2013/04-es szám, amiben többek között 12 előzetes, 19 teszt, 2 videoteszt, és egy steames teljes játék várja a vásárlókat.

Előzetes hegyek

A magazin mindkét borítóját elfoglaló címlapsztorink ebben a hónapban a LEGO Marvel Super Heroes, amiről nem csak egy kimerítő, négy oldalas előzetest olvashattok, de még egy interjú erejéig is sikerült elkapnunk a fejlesztőket. A kockaszuperhősök mellett olvashattok még a vadonatúj Thiefről, kipróbáltuk a Resident Evil: Revelationst, a Call of Juarez: Gunslingert, illetve utánajártunk olyan játékoknak, mint a Battlefield 4, a Lost Planet 3, a The Elder Scrolls Online, a GRID 2, és alaposan bevizsgáltuk a Blizzard meglepetésjátékát, a kártyabűvölős Heartstone-t is.

Áprilisban is PC Guru!

Tesztdömping

Áprilisban összesen 19 tesztet zsúfoltunk a magazinba, és az értékeléssel is ellátott írásaink között olyan nagyágyúk kaptak helyet, mint a BioShock Infinite, a SimCity, vagy épp a StarCraft II kiegészítője, a Heart of the Swarm. A legnagyobbak mellett persze sort kerítettünk olyan címekre is, mint a Battlefield 3 utolsó kiegészítője, az End Game, elemeztük a Sniper: Ghost Warrior 2-t, zombik elől menekültünk a The Walking Dead: Survival Instinctben, és górcső alá vettük a legújabb Gears of War-epiódot, a Judgmentet is. Indie vonalon pedig olyan remek játékok estek be hozzánk, mint a Cognition, a BIT.TRIP Runner 2, vagy az Anodyne. A tesztek teljes listáját a Magazin menüpont alatt találjátok.

(Chris kedvcsináló videója az áprilisi számhoz)

Változatos tartalom

A szokásos előzetesek és tesztek mellett ismét jelentkezik a PC Guru Extra, ami magába foglalja a SimCity történelmet, a Heart of the Swarm új egységeit bemutató összeállításunkat, és egy speciális négy oldalas cikket, amiben a nők és a videojátékok kapcsolatát járjuk körbe. Emellett visszatérnek a szokásos rovataink is, úgy mint a Klasszikusok újrajátszva (Omikron), a Nosztalguru (Thief), a Gondolatébresztő (célkeresztben az EA), és kis szünet után újra olvasható a Minecraft-rovat is, amiben a legújabb redstone frissítéssel és a command block parancsokkal foglalkozunk.

Hardverrovatunkat ezúttal az ASUS "szponzorálta", olyan készülékekkel, mint az okostelefon/tablet kombó PadFone 2, a Geforce GTX Titan vagy éppen a Tytan GC8890, ami egy 1,3 millió forintba kerülő gamer konfiguráció.

Teljes játék: Supreme Commander 2

A 2013/-04-es szám teljes játéka Chris Taylor grandiózus RTS-e, a Supreme Commander 2, aminek ráadásul a steames verziója került a Guru DVD-re, így az aktiválásához mindenképpen internetkapcsolat szükséges. A kampány mellett mindenkit vár a multiplayer, illetve 47 kitüntetés, amihez egy útmutatót is olvashattok itt a PGO-n -- sőt, a játékhoz nemrégiben érkezett egy méretes patch is, amit a mi verziónk is tartalmaz. Magáról a játékról a teljes játék cikkünkben olvashattok bővebben.

ACHIEVEMENT ÚTMUTATÓ A TELJES JÁTÉKHOZ!

(Chris kedvcsináló videója az aktuális teljes játékunkhoz)