Az új Tomb Raidert nagyon várja a PC Guru csapata, szerény személyem pedig különösen, még a GTA V-nél is jobban, holott ez biza nagy szó. Akárhogy is, remek hír: a Crystal Dynamics Facebookon jelentette be, hogy aranylemezre került a játék, így már semmi sem állhat a március 5-i megjelenés útjába. Darrell Gallagher stúdiófőnök egy személyes hangvételű üzenetben tudadta a világgal a nagyszerű hírt.

"Hosszú út volt, és olyan érzés, mintha egyetlen emberként tettük volna meg. Köszönjük nektek a folyamatos támogatást és a szűnni nem akaró rajongást, ami az újragondolt Tomb Raider bejelentése óta kísért bennünket. (...) 2010-ben, mikor bemutattuk a játékot, azt ígértük, úttörő munkát végzünk a franchise történetében -- alkotunk egy eredettörténetet, mely elmeséli, miként vált Lara Croft azzá a hősnővé, akinek ma ismerjük, egy elképesztő kalandon át. Nagyon boldog vagyok, hogy kiállhatok e korai szavainkért." -- olvasható a hivatalos postban.

Nem is tudom, mit lehetne még ehhez hozzáfűzni. Hajrá srácok, várjuk a játékot! A Tomb Raidert egyébként még novemberben volt szerencséje kipróbálni e sorok írójának, tapasztalataim egy rövid részletét ebben a cikkben olvashatjátok el.