Nagyon rég szerepelt híreinkben az Armikrog, amelyet a Neverhood felett is bábáskodó csapat készít, élükön Doug TenNapellel (aki egyben Earthworm Jim atyja is) -- igaz, a srácok azóta, hogy több mint 18 ezer támogató összedobott számukra 974 ezer dollárt, csendben tették a dolgukat, és hegesztették, illetve ez esetben gyurmázták és animálták művüket. Most azonban végre beszámolhatunk a projekt állásáról, sőt, sokkal többről: a megjelenéséről!

Az indie címek kiadására szakosodott Versus Evil ugyanis bejelentette: Tommynaut és kutyája, Beak-Beak augusztus 18-án kezdi meg kalandjait az idegen bolygón. A normál kiadás ára 24,99 dollár, illetve ugyanennyi euró lesz, a Deluxe Edition pedig, mely a játék zenei anyagát is tartalmazza (ennek szerzője Terry Scott Taylor, aki a Neverhood emlékezetes dallamait is komponálta) 26,99 euróba kerül. A játék előrendelhető a Steam, a GOG.com, a Nuuvem, a Greenman Gaming és a D2D áruházában, július végéig 10%-os árengedménnyel. 

Az Armikrognak egyébként nemcsak az alkotóstábja kiváló (TenNapel mellett Ed Schofield és Mike Dietz a két kulcsfigura, akik szintén részt vettek a Neverhood elkészítésében, emellett többek között a Disney/Pixar és a Nickelodeon is számára is alkottak), hanem a szinkroncsapata is. A főhős, Tommynaut a Mystery Science Theater 3000 című sorozatáért Emmy-díj jelölést begyűjtő Michael J. Nelson hangján szólal meg, kutyáját Rob Paulsen kelti életre (ő az újkori Tini nindzsa teknőcökben Donatello), de Jon Heder (Napoleon a Napolen Dynamite-ból) is a team tagja.

És akkor jöjjön egy kis ízelítő Beak-Beak tolmácsolásában abból, mire is számíthatunk augusztus 18-án. Vigyázat, az Amikrog nyomokban Neverhoodot tartalmaz, ezért az alábbi képanyag fogyasztása könnyeket csalhat az utóbbira érzékenyek szemébe!