Art of Murder - Hunt for the PuppeteerAz Art of Murder: Hunt for the Puppeteer a népszerű Art of Murder: FBI Confidential folytatása. Az új részben a játékosok az FBI ügynök, Nicole Bonnet szerepét öltik majd fel.

A történet szerint az Egyesült Államokat rejtélyes és brutális gyilkosságok sújtják, de nem csak ott, hanem Párizsban is látszólag hasonló esetek történnek. A gyilkosnak van egy különleges kézjegye, az áldozatai mellett mindig ott hagy egy babát, amit 17. századi ruhába öltöztetett.

Az ügyet Nicole Bonnet, a fiatal, de tapasztalt FBI ügynök vezeti. A nyomozás három országra fog kiterjedni, név szerint: Franciaország, Spanyolország, és a napfényes Kuba. A feladatunk az, hogy megtaláljuk a kapcsolatot a látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozatok között, kitaláljuk, hogy mi a gyilkos indítéka, és hogy megállítsuk, mielőtt újra lecsapna. A nyomozás érdekes dolgokhoz vezethet, eseményekhez, amik több évszázada kezdődtek.

A játék egy klasszikus pont and click kalandjáték lesz, ami komoly logikát követel majd meg a játékosoktól. A játékot fejleszti és kiadja a City Interactive, a várható megjelenés pedig 2009 első negyedévében, csak PC-re.