• Március 29-én érkezik az Assassin’s Creed 3 Remastered
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra adják ki ezt a verziót
  • Mely az Assassin’s Creed Odyssey szezonbérletével ingyen elérhető lesz

Egy vadonat új trailert és megjelenési dátumot is kapott az Assassin’s Creed 3 Remastered. A felújításról utoljára még tavaly októberben hallhattunk, mikor elárulták nekünk, hogy PC-n, PS4 Prón és Xbox One X-n a 4K-s HDR képminőség lesz a cél, ezen felül pedig számíthatunk növelt minőségű textúrákra, változatosabb környezetre, lecserélt karaktermodellekre és új, fizikai alapú bevilágításra is.

Most pedig azt is megnézhetjük, hogy mindez a valóságban mit fog jelenteni, hála egy bő másfél perces trailernek, mely egymás mellé állítja az eredeti és a felújított játék képsorait. Igazából talán a legfeltűnőbb változás, hogy a felújított verzióra mintha ráhúztak volna egy narancssárga szűrőt, de azért a fentebb felsorolt többi újdonság is tetten érhető itt-ott.

Az Assassin’s Creed 3 feljavított kiadása tartalmazni fogja a játékhoz a megjelenés után kiadott összes letölthető tartalmat, azaz megkapjuk mellé a Liberation, a Benedict Arnold és a Hidden Secrets küldetéseket és a Tyranny of King Washington DLC-t egyaránt. A remastered verzió az Assassin’s Creed Odyssey szezonbérlet tulajainak ingyen jár, de külön is lesz lehetőség a beszerzésére PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A megjelenés dátuma 2019. március 29.