• Bemutatkozott az Assassin’s Creed: Odyssey szezonbérlete
  • Két új történetszálat kapunk, három-három fejezettel
  • A Legacy of the First Blade az ikonikus rejtett penge első használóját mutatja be
  • Míg a The Fate of Atlantis a mitikus elsüllyedt várossal foglalkozik
  • Ezen kívül pedig megkapjuk az Assassin’s Creed 3 remastered kiadását is

Bemutatkozott az Assassin’s Creed: Odyssey szezonbérlete is, és az alapján, amit a trailerben láthattunk, aligha fogunk unatkozni a játék megjelenése után. Ahogy azt a játék rendezője, Scott Phillips, is mondja, az elsődleges céljuk az volt ezekkel a kiegészítőkkel, hogy mélyebbre ássanak az Assassin’s Creed világában és a görög mitológiában egyaránt, az egyes kiegészítők tematikáját elnézve pedig ezt nehéz is lenne tagadni.

Összesen két új történetet kapunk majd a szezonbérlet részeként, egyenként három-három epizóddal. Ezek közül az első, a Legacy of the First Blade, a játékok ikonikus fegyverének, a rejtett pengének első hordozóját mutatja be, valamint némi magyarázattal szolgál arra is, hogy az assassinok miért az árnyakban megbújva szeretnek lecsapni. A Legacy of the First Blade első epizódja 2018 decemberében érkezik, utána körülbelül hathetente várható az új rész.

A The Fate of Atlantis ehhez képest kicsit misztikusabb vizekre evez, és ahogy a címe is mutatja, a legendás elsüllyedt város mítoszával, sorsával foglalkozik, ráadásul Phillips szerint itt akár görög istenekkel is összeakadhatunk majd. A The Fate of Atlantis első epizódja 2019 tavaszán érkezik majd, az epizódokra ugyanúgy hathetente érdemes számítani, mint a Legacy of the First Blade esetében. Ráadásul a szezonbérlet nem csak ezt a két történetet fogja tartalmazni, hanem részeként megkapjuk az Assassin’s Creed 3 remastered kiadását is.

acodysseyseasonpassthumbnail334781.jpg

Ingyenes tartalmak is érkeznek viszont megjelenés után, méghozzá a jelek szerint nem is kevés. A The Lost Tales of Greece új küldetéseket hoz majd, és szintén epizódikus formában tervezik megjelentetni, praktikusan a szezonbérlet fejezetei közötti időben. Ezen felül minden héten vadászhatunk legendás zsoldosokra vagy hajókra, illetve a heti és napi küldetések felbukkanására is érdemes számítanunk, akiknek a legyőzéséért speciális fizetőeszközt kapunk, amit különféle ritka felszerelési tárgyakra verhetünk el.

Ti mit szóltok a szezonbérlet tartalmához?