• A GameStopnak hála megtudtuk az egyik főhős nevét
  • Egy póló „árulta el”
  • Elvileg két főhős lesz
  • Charlotte nevét már régebbről tudjuk

Nem lennék annak az embernek a helyében, akinek az E3 2017-en az Assassin’s Creed: Originst kell majd úgy bemutatnia, mintha még semmit sem tudnánk róla. Simán megidézhetnénk a Herkules című rajzfilm egyik jelenetét. A Ubisoft képviselője felmegy, és közli: a játék címe Assassin’s Creed: Origins. Mire a tömeg egyhangúan: tudjuk. Két főhős lesz. Erre újra: tudjuk. A főhős neve Ba Yek. És újra: tudjuk. Mire a képviselő magából kikelve: tudom, hogy tudjátok! Értem, világos, sikerült felfognom!

Persze mindez egy szimpla marketingfogás is lehet, ahogy arról nemrég Bodak is elmélkedett egy kicsit. Akkor a Ubisoft képviselője letudhatja az egészet azzal, hogy megmutatja a trailert, esetleg egy kis gameplay-anyagot is elénk tár, majd közli: minden igaz, ami eddig kiszivárgott. Aztán mehet is a dolgára.

A heti szivárgás alanya az egyik főhős, akinek neve egy pólón tűnt fel. Ahogy említettem, ez a név Ba Yek (banyek?). A pólóról a lenti képet valószínűleg az egyik alkalmazott készítette az amerikai GameStop áruházlánc egyik raktárában. Ezzel tehát megismerhettük a másik főhős nevét is (Charlotte-ot már egy korábbi szivárgásban nevén nevezték). Persze ezt az információt is tessék fenntartásokkal kezelni, de most már meglepő lenne, ha az eddig kikerült anyagokból egy szó sem lenne igaz.

assassins-creed-origins-shirt.jpg