• Egy tévedés folytán Xbox-on letölthető volt a The Hidden Ones
  • A hibát javították, megjelenés január 23-án

A Ubisoft kicsit benézte a naptárat, de ennek a szerencsés Xbox játékosok csak örülhetnek, így korábban vethetik bele magukat az Assassin's Creed: Origins első kiegészítőjébe, a The Hidden Ones-ba. Na jó, igazából nem félreértésről van szó, de emberi mulasztás történt: a minap élesedett javítófolt helyett először a DLC-t élesítették. Így egy héttel korábban le lehetett csapni a DLC-re, melyet néhány szerencsés szezonbérlet-tulajdonos azonnal le is töltött.

A hibát ugyan gyorsan korrigálták, de a játékosoktól a letöltést visszavonni már nem lehet, így ők egy héttel korábban merülhetnek el a Sínai régió végtelen homokbuckái között. A Ubisoft elismerte a hibát, de arra kérik a játékosokat, hogy akinek “becsúszott” a kiegészítő, az legyen tekintettel a spoilereket kerülni igyekvőkre.

A kiegészítő tartalmára korábban már fény derült, a megjelenése január 23-án esedékes. A Ubisoft egyúttal bejelentette a következő csomagot, ez lesz a The Curse of Pharaohs, mely a játék sztorjától független történetet mesél el, melynek során legendás fáraókkal és teremtményekkel kell szembenéznünk majd, és rájönnünk, mitől éledtek fel a halottak. Ennek megjelenése márius 6-án esedékes.