• Januárban jelenik meg a The Hidden Ones DLC
  • Pontos dátum még nincs
  • Új területet és új történetet ad a játékhoz
  • Kapunk egy ingyenes frissítést és két fegyverpakkot is

Igen szórakoztató és tartalmas játékra sikerült az Assassin’s Creed Origins, ami január folyamán még tovább bővül, hála a The Hidden Ones DLC-nek, amely egy teljesen új területet ad hozzá az amúgy is felfedeznivalóban gazdag játékhoz.

Az új sztoriszál néhány évvel az alapjáték cselekménye után indul el, és Bayek legfőbb ellenségei ezúttal a rómaiak lesznek, akik az új régiót uralják. Hogy sikeresen szállhasson szembe velük, a fejlesztők megemelik a maximális szintet 40-ről 45-re.

A The Hidden Ones a Season Pass része, de néhány ingyenes frissítést is érkezik január folyamán. Ennek köszönhetően a Nightmare, First Civilization, Gladiator és Wacky pakkok bekerülnek a Heka ládákba, valamint eladhatóvá válnak a ruhák, és kapunk egy free questet is.

Továbbá Ubisoft Play pontokkal beválthatóvá válik két új fegyver, a Harlequin és a Chop-chop, és a Warden’s Oath nevű új ruha is elérhetővé válik a Ubisoft Club jutalmaként. Két új fegyverpakk DLC is érkezik, az Almighty Pack január 16-án, a For Honor Pack pedig január 30-án válnak elérhetővé.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!