• A jövő héten Hasfelmetsző Jack nyomába eredhetünk
  • Az Assassin’s Creed: Syndicate DLC-je PC-re december 22-én jelenik meg
  • PS4 és Xbox One konzolra december 15-én
  • Ár: 15 dollár, de aki megvette a szezonbérletet, annak már nem kell fizetni
  • Assassin's Creed: Syndicate videoteszt

Amikor bejelentette a Ubisoft, hogy Londonban játszódik a legújabb Assassin’s Creed, borítékolható volt, hogy a város és egyúttal a kriminalisztika egy legrejtélyesebb alakja, Hasfelmetsző Jack, ilyen vagy olyan módon, de fel fog tűnni -- és ez így is lett. Habár a Syndicate eseményei nem keresztezik a titokzatos gyilkos rémuralmát, a Jack The Ripper DLC ezt egy huszárvágással megoldotta, egyszerűen azzal, hogy előretekerte az órát, hogy találkozhassuk Whitechapel rémével.

A kiegészítő még szeptemberben mutatkozott be a Tokyo Game Show keretében, most pedig a pontos megjelenési dátummal jelentkezett a Ubisoft. A Jack The Ripper DLC PS4 és Xbox One konzolra december 15-én fog megjelenni, míg PC-re egy kicsit később, december 22-én. Íme, a ránk váró történet részleteit bemutató trailer.

A Jack The Ripper DLC nem olcsó, 15 dollárba kerül, de ha megvetted a 30 dolláros szezonbérletet, akkor a fent említett dátumokon rögtön töltheted. A Season Pass további tartalmáról ebben a hírünkben olvashattok.