Az Assassin’s Creed: The Ezio Collection tartalmaz egy olyan furcsaságot, ami néhány játékosnak szörnyű rémálmokat okozhatott. Van egy érdekes(?) NPC, aki a játék egy korai pontján tűnhet fel (véletlenszerű, hogy melyik NPC fog ott megjelenni, így csak kevesen láthatták eddig személyesen ezt a „csodálatosan” kinéző arcot). A kérdéses személy így néz ki (Ne nézzétek sokáig, vigyázzatok a szemetekre!):

assassincreedeziocollectionarc.jpg

(A kép jobb oldalán látható egyénről van szó, bár a másik illető megjelenése is figyelemre méltó)

Ez a nem játékos karakter az eredeti játék során is feltűnt, csak ott még nem kapott tőle hányingert az ember. Nos, szerencsére mostantól már csak képen láthatjuk ezt a csinos pofit, mivel a játék 1.02-es frissítésében egy plasztikai műtéten esett át. Remélhetőleg tényleg előnyére javult a megjelenése, és nem növesztett még csápokat is. Így a felújított Assassin’s Creed 2 leghíresebb/leghírhedtebb NPC-je többé már nem létezik az eredeti formájában.

assassins-creed-2-npc-face-patch.jpg

Nem ez az első hasonló eset a szériában, az Assassin’s Creed: Unity-ben is voltak érdekes jelenségek. Szerintetek melyik helyzet a jobb? Ha csúnya arca van egy NPC-nek, vagy ha egyáltalán nincs neki?