• Kiszivárgott az Assassin’s Creed Valhalla megjelenési dátuma
  • Ha igaz, akkor alig pár nappal fogja megelőzni a Cyberpunk 2077-et
  • Este jön a Ubisoft Foward

Sokszor láttunk már olyat, hogy egy jó játék a rosszul időzített megjelenés miatt elvérzett a kasszáknál. Emlékezzünk csak a Titanfall 2-re, amit a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare közé ékelt be az EA. Hiába volt a Titanfall 2 remek kis program, a két nagyágyú között szinte elveszett.

Ha igazak a szivárgások, akkor megeshet, hogy a Ubisoft sem időzített túl jól az Assassin’s Creed Valhallával. A legújabb szivárgás szerint ugyanis a program alig két nappal fogja megelőzni a Cyberpunk 2077-et. Az Instagramra kikerült – és azóta lekerült – információ szerint ugyanis a legújabb Assassin’s Creed november 17-én fog megjelenni.

Bár valószínű, hogy a Valhalla nem fog elveszni a Cyberpunk mellett, hiszen a két játék között meglehetősen kevés a hasonlóság, mégis, talán nem az év egyik legjobban várt játéka mellé időzíteném a saját programomat. Persze a Cyberpunk is csúszhat még, és az sem lehetetlen, hogy a kiszivárgott dátum nem is igaz. Akárhogy is, sokat nem kell várnunk arra, hogy kiderüljön, mi az igazság, ugyanis ma este 9-kor lesz a Ubisoft Forward, ahol többet is megtudhatunk a Watch Dogs: Legionről, az Assassin's Creed Valhalláról és a Hyper Scape-ről.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!