Habár a nyári hónapok általában a pihenésről szólnak, mi nem lógattuk a lábunkat az elmúlt öt hétben, hiszen összesen 38 játékot zsúfoltunk be a legújabb PC Guruba valamilyen formában. A bemutatók között a legfontosabb a címlapon is helyet kapó Resident Evil 6, aminek ugyan kijött a demója nemrégiben (legalábbis az X360-as Dragon's Dogma tulajdonosoknak), mi viszont nem ezt, hanem egy jóval bővebb korai verzió számos pályáját játszottuk végig, és négy oldalon osztjuk meg veletek a tapasztalatainkat.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Ezen felül sort kerítettünk még DotA 2 bétatesztre, kipróbáltuk a World of Warplanes korai verzióját, továbbá összeszedtünk minden létező információt a Total War: Rome II-ről. A lista persze ezzel még nem teljes, hiszen olvashattok még a Carrier Commandról, a Nuclear Unionról, az F1 Online-ról, a Shootmania Storm bétájáról, a Proteusról, a ZombiU-ról és a Radiated Wastelandről. Arról nem is beszélve, hogy még négy interjúnk is van,  szóval nem csak mi nem pihentünk, de a fejlesztőket sem hagytuk lazsálni.

ÖSSZESEN 26 TESZT!

A tesztek között mindenképpen érdemes kiemelni a PC-re augusztus 10-én érkező The Amazing Spider-Mant, illetve a Funcom legújabb MMO-ját, a The Secret Worldöt -- mindkettőről részletes elemzést találhattok a lap hasábjain. Mellettük 14 másik játékot vettünk még sorra, többek között olyan programokat, mint a Skyrim első kiegészítőjét, a Dawnguardot, a XXX. nyári olimpiai játékok tiszteletére készült London 2012-t, de itt van még a The Walking Dead második része (Starved for Help), az Awesomenauts, és a Portal "szülőanyjának" legújabb játéka, a Quantum Conundrum is. A felhozatalban van PC-s, konzolos és mobiljáték is, szinte minden műfaj képviseli magát, a teljes listát IDE KATTINTVA böngészhetitek át.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Augusztusban új rovatot is indítottuk, Klasszikusok újrajátszva címmel, melyben elsőként a '97-es Falloutot vettük újra elő. E mellé utánanéztünk a Kickstarteren rekordot döntő OUYA nevű konzolnak is, illetve egy kellően humoros írásban azt is összeszedtük, hogy mire kell odafigyelni, ha esetleg LAN-partit szervez az ember.

A hardverszekcióban ismét kipróbáltunk egy videórögzítő eszközt (Live Gamer HD), teszteltünk két gamer egeret, egy tévé/monitor hibridet, bevizsgáltuk a Galaxy Tab 2-t, illetve utánajártunk, hogy miképp muzsikál a Windows 8, ha játékról van szó. Emellett persze megtalálhatjátok a szokásos rovatokat is, úgymint a híreket, a HAG-ot, a Mentőövet vagy a Guru ÁlomPC-t.

2011-ES TELJES JÁTÉK, POSZTERMELLÉKLET ÉS CHIP MAGAZIN

Ami a DVD-mellékletet illeti, a teljes játékunk ezúttal a tavaly megjelent MDK2 HD (amiről itt olvashatsz bővebben) , de mellette találhattok még 20 ingyenes játékot is a korongon, hogy a 6 videotesztünkről és a rengeteg magyar feliratos előzetesről már ne is beszéljünk. Az extráknak pedig ezzel még mindig nincs vége, hiszen a magazin mellett most egy dupla oldalas Guild Wars 2 posztert is találhattok, ráadásul azok, akik az újságárusoknál szerzik be a lapot, még egy CHIP magazinnal is gazdagabbak lesznek!

Melyik CHIP magazint találom a Guru mellett?
Ezek közül az egyiket!


(Chris kedvcsináló videója az augusztus 9-én megjelenő magazinhoz)

Videotesztek a DVD-mellékleten: The Elder Scrolls V: Skyrim -- Dawnguard, The Amazing Spider-Man, The Walking Dead: Starved for Help, The Secret World, London 2012, Klasszikusok újrajátszva: Fallout

20 ingyenes játék a DVD-mellékleten: ^_^, Air Assault, Ancient Rome, Citybus, Dig-n-Rig, Eldorado Puzzle, Endless Forms..., Exotic Farm, Infernal Edge, Marathon, Real Race, Pilot, Runman, Running Sheep, Space Quest, Spelunky, Star Defender 3, Tale of Maledict, Team Fortress Arcade, Treasure Adventure Game